Πολιτική Επιστροφών

Κάντε τις αγορές σας χωρίς άγχος :-)


Θέλετε Αλλαγή ή Επιστροφή Χρημάτων;

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε από το e-shop της ProJob μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων από την παραλαβή.

Πριν χαλάσετε το κουτί και βγάλετε τις ετικέτες, δοκιμάστε τα στο σπίτι και εάν δεν σας κάνουν βάλτε τα πίσω στην αρχική τους συσκευασία. Δεχόμαστε μόνο τα προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία. Παρακαλούμε μη γράφετε και μην κολλάτε ταινίες και ετικέτες στο κουτί των παπουτσιών. Χρησιμοποιήστε μία δεύτερη συσκευασία ή χαρτί περιτυλίγματος εάν χρειαστεί να επιστρέψετε κάτι. Ενημερώστε μας με mail ή σημειώστε στο δέμα που επιστρέφεται τι επιθυμείτε: Αλλαγή ή Επιστροφή Χρημάτων.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επιστροφών ώστε να καταχωρηθεί στο σύστημα.

 

Αλλαγές

Εάν θέλετε άλλο μέγεθος ή χρώμα από το ίδιο είδος, θα σας το στείλουμε όταν παραλάβουμε αυτά που επιστρέφετε, χωρίς έξτρα χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Για να μην χρεωθείτε, χρησιμοποιήστε το ίδιο courier (αυτό που παραλάβατε την παραγγελία σας) με “Χρέωση Παραλήπτη”. Η δωρεάν αλλαγή ισχύει για μία φορά και για αγορές εντός Ελλάδας.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε για αλλαγή, ένα άλλο προϊόν ίδιας αξίας με το αρχικό.

 

Επιστροφή χρημάτων

Εάν για οποιοδήποτε λόγο μετανιώσατε για την αγορά σας και θέλετε επιστροφή χρημάτων μπορούμε να το κάνουμε! Ισχύει η  προϋπόθεση που αναφέρετε στην αρχή αυτού του άρθρου: “Δεχόμαστε μόνο τα προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία.”
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από το πόσο που είναι προς επιστροφή θα αφαιρεθούν €15.00, έξοδα μετακίνησης και διαχείρισης.