Πληρωμές

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας Αντικαταβολή θα πληρώσετε με μετρητά στο άνθρωπο της Courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Το κόστος για αυτόν το τρόπο πληρωμής είναι 2.00 € (+ΦΠΑ 24% = 2,48) και είναι σταθερό, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας και το κόστος μεταφορικών.Κατάθεση / Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, για την οποία φυσικά δεν υπάρχει καμία χρέωση, στο επόμενο βήμα προς την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα εμφανιστούν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της εταιρίας μας που πρέπει να κατατεθεί το ποσό. Ο λογαριασμός είναι στην ALPHA BANK και η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου λάβουμε την πληρωμή.Με PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal κάνοντας χρήση το υπόλοιπο ή την κάρτα σας. Κατά τη διαδικασία πληρωμής θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal.

PayPal

Σταθερή επιδίωξή μας είναι να έχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων μας προς όφελος των πελατών μας. Δεν υπάρχει κανένα κέρδος για την εταιρία μας από τα έξοδα μεταφοράς ή αντικαταβολών.


Για κάθε σας απορία μη διστάσετε να στείλετε mail στο info@sfcgreece.gr ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 210 970 44 88 τις εργάσιμες μέρες και ώρες:
 9:00-15:00 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο
 9:00-14:30 και 17:00-20:00 τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες.

Θα σας ακούσουμε με χαρά...